Meet regelmatig of zelfs realtime de klantbeleving.

Klantbeleving meten en direct weten!

Het behoud van bestaande klanten is belangrijk, maar vooral in deze tijden. U wilt tevreden klanten, ambassadeurs die u aanbevelen bij nieuwe klanten. U kunt nu op ieder moment “real time” meten wat uw klanten van uw dienstverlening vinden, op het juiste moment, dus nu, en niet na weken of maanden. Met behulp van smartphones of tablets kan er zowel online als offline worden gemeten..

Opinionmeter International is ruim 40 jaar actief op het gebied van onderzoek. Zij zijn de meest toonaangevende provider van mobiele markt onderzoek tools op dit moment. TouchPoint™ Mobile is de meeste uitgebreide mobiele onderzoek App die er is.

Deze technologie stelt haar klanten in staat om (realtime) terugkoppeling te krijgen, dus direct op het moment dat uw klant uw product of dienst ervaart. Het software platform van Opinionmeter is onafhankelijk en is voor een brede range aan smartphones en tablets te gebruiken, waaronder Android, Apple iOs en Windows operations systeem.

Los van het feit dat Opinionmeter expert is in mobiele onderzoek Apps, ondersteunen de oplossingen van Opinionmeter ook traditionele onderzoeksmethoden zoals een online onderzoek via bijvoorbeeld een link naar een website.

Alle hardware (smartphones en tablets) die wordt gebruikt voor het invullen van vragen, kan via de SurveyManager cockpit door u of door Opinionmeter als service worden beheerd.

Kijk voor meer informatie op www.opinionmeter.nl