Informatie aanvragen Inschrijven

Commerciële slagkracht voor en door ondernemers

Als ondernemer bent u het boegbeeld van uw organisatie. U heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van uw onderneming. Ook als het gaat om het benutten van verkoopkansen bij bestaande klanten en prospects. In tijden waar de concurrentie op zijn hevigst is, is het nog belangrijker om deze kansen om te zetten in resultaten.

Vanuit deze ervaring hebben wij de training “Commerciële slagkracht voor en door ondernemers” ontwikkeld.

Doel

Het doel van deze training is het loslaten van de oude gewoontes, het opdoen van nieuwe inzichten, en het opfrissen van uw verkoopvaardigheden waardoor uw verkoopkansen vergroot worden.

Doelgroep

Iedere ondernemer die het aandurft om zichzelf te bekijken door de ogen van de klant, met als doel de concurrentie een stap voor te blijven.

Inhoud

De training “Commerciële slagkracht voor en door ondernemers” bestaat uit drie dagdelen, waarbij de focus ligt op de volgende onderwerpen:

Een goede voorbereiding bepaalt 90% van het succes:

  • Wat verwacht uw klant van uw product en/of dienst? En uw prospect?
  • Hoe goed kent u uw klanten en prospects?

Het is minder belangrijk wat u zegt, het is belangrijk hoe u het zegt:

  • De kracht van verbale en non-verbale communicatie optimaal inzetten.

Verkoop is het bieden van voordelen:

  • Wat heeft uw klant nodig? En wat heeft u te bieden?
  • Vragen om de order. Hoe en wanneer?
  • Weerstanden ombuigen naar kansen. Hoe?

Werkwijze

De werkwijze tijdens de training is vooral heel praktisch, zodat u het geleerde direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Er is gekozen voor verschillende werkvormen. Dit zorgt ervoor dat u vanuit verschillende invalshoeken inzichten aangereikt krijgt. U leert niet alleen over uzelf, maar vooral ook van de andere ondernemers.

De groep bestaat uit maximaal 6 ondernemers. Daardoor is veel gelegenheid voor interactie tussen u, de verschillende ondernemers en de trainer. Dit zorgt voor een hoger rendement van de training.

Investering

De kosten van deze praktische training bedragen € 750,00 (exclusief BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief een hapje en een drankje.

Datum en duur van de training

De totale training bestaat uit 3 dagdelen. De data  worden in overleg met u bepaald.

Locatie

Deze training wordt gegeven in de omgeving van Zoetermeer. Indien u uw bedrijf als trainingsruimte ter beschikking wilt stellen, dan komen wij graag naar uw locatie. Verschillende locaties geven iedere keer weer nieuwe inspiratie.

Contactgegevens

OSP Opleidingen B.V.
T. 079 36 16 116
M. 06 43 76 28 90
E. saskia.pardaans@ospopleidingen.nl
W. www.ospopleidingen.nl